3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da eğitime mehmetçik desteği

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Mustafa Doğru ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Bamyasuyu Mahallesi’ndeki Şair Nabi İlköğretim Okulu’na gelen Vali Kocatepe, bir süre çalışmaları izledi.

Şanlıurfa’da devam eden eğitim yatırımları ve yeni projeler hakkında bilgi veren Kocatepe, yeni başlatılan okullarda ’Hami Kuruluş Projesi’nin iyi gittiğini söyledi. Şair Nabi İlköğretim Okulu’nun onarımını İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığını, maddi desteğinin de Ticaret Borsası tarafından karşılandığını anlatan Kocatepe, "Bu okulumuzda birçok problem vardı. Çatı delikti, duvarlarda önemli sıtıntılar vardı. Sağolsunlar, İl Jandarma Komutanlığımız ve Ticaret Borsamız bize pırıl pırıl bir okul hediye edecekler" dedi.

Şanlıurfa’da eğitim alanında bu yıl ciddi bir hamle yapılacağını kaydeden Vali Kocatepe, gerek devlet-vatandaş işbirliğiyle, gerekse bazı kuruluşların yaptıkları okullar sayesinde büyük bir rahatlama olacağını vurguladı. Vali Kocatepe, onarım çalışmalarına katılan askerlere teşekkür ederek baklava ikram etti.

Vali Kocatepe ve beraberindekiler, daha sonra çeşitli kuruluşlar tarafından onarımları devam eden okulları gezerek yetkililerden bilgi aldı

iha-ş.urfa
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2004 Salı 18:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?