5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da esrar operasyonu

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, bir mağarada yaptıkları operasyonda 11 kilo 130 gram kubar esrar maddesi ele geçirirken, 6 kişiyi de gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Akabe Rampası çıkışının sağ tarafında bulunan mağaraya bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında mağarada yapılan aramada daralı ağırlığı 11 kilo 130 gram olan kubar esrar maddesi, mağaranın üst kısmında bulunan bahçede ekili 470 kök Hint keneviri, mağaranın iç kısmında 2 adet döner bıçağı ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Polis olayla ilgili olarak A.E., M.D., F.G., M.D., H.D., ve R.T. isimli şahısları gözaltına aldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan 6 kişi bugün adliyeye çıkarıldı.

Olayın zanlılarını görüntülemeye çalışan gazetecilere şahıslardan biri küfürler savurup tehditte bulundu. Olayın zanlısı 6 kişinin Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınıyor.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 12:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?