5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da et izdihamı

Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa'da hayırsever bir işadamı tarafından dağıtılan et, izdihama neden oldu.

Şanlıurfa'da, ünlü işadamı merhum İmam Altun'un (Soro İmam) oğulları Kenan, Ferzat, Mehmet ve Şıh Mehmet Altun tarafından tamamlanan Şanlıurfa Belediyesi Çorba Evi'nin açılışında, sahipleri olduğu Karizma Beşler Et Gıda tarafından yoksullara et dağıtımı yapıldı. Yaklaşık 10 ton et 20 dakika içerisinde tükendi. Açılışa Soro İmam lakaplı merhum İmam Altun'un oğulları Kenan, Ferzat, Mehmet ve Şıh Mehmet Altun, İstanbul ve Şanlıurfa'dan gelen işadamlarının yanı sıra Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa'da çorba evinin açılışı sırasında dağıtılan 10 ton et sebebiyle çıkan izdihamda çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Zor anlar yaşayan görevliler et dağıtımına bir süre ara verdi. Poşet poşet etleri alan vatandaşlar daha sonra evlerinin yolunu tuttu.

Daha sonra, çorba evininin açılışını yapan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hayırsever işadamı Kenan Altun'a katkılarından dolayı plaket verdi. İşadamının yaptırmış olduğu çorba evinin açılışında davetlilere tavuk, pilav, çorba ve künefe verildi. Çorba evinin açılışında hayırsever işadamı tarafından 30 adet koyun kesildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 10:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahri uğraş IP: 85.106.226.xxx Tarih : 3.09.2008 11:16:51

allah amcanın hayırlarını kabul eylesin ve cocuklarına teşekür ederim babasının yerini ve babasına hayırlarını devam ettiği için mı teşekürüz külünçelı bahri uğraş saygılar emoğlular saygılar