5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da Karete Şampiyonası

GAP ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi illeri Karate Şampiyonası, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Antakya, Elazığ, Kahramanmaraş ve Adana'dan gelen 250'si erkek, 75'i bayan olmak üzere 325 sporcunun katıldığı şampiyonada 69 takım birbiriyle kıyasıya mücadele ediyor. Oldukça çekişmeli anlara sahne olan müsabakalarda takımlar kıyasıya mücadele ediyor.

Şanlıurfa Karate İl Temsilcisi Ali Avcı, GAP ve Güney İlleri Karate Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Şanlıurfa Belediyesi'ne büyük minnettarlık duyduklarını belirterek, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Şehir dışında bulunduğu için şampiyonaya katılamayan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise yayınladığı mesajda, GAP ve Güney illerinden gelen idareci, hakem, antrenör ve sporcuları Şanlıurfa'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını bildirerek, yakalanan başarıdan dolayı sporcuları tebrik ettiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 14:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?