8
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da kuyumcu soygunu

Şanlıurfa'da bugün sabah saatlerinde bir kuyumcu soyuldu. Kuyumcuyu, kafasına vurarak etkisiz hale getiren soyguncular, 3.5 kilo altını alarak kaçtı. 

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'nın Yenişehir Mahallesi 7. Sokak'ta bulunan Güneşli Kuyumcusu'na sabah saat 09.00 sıralarında gelen 2'si silahlı 4 kişi, kuyumcu İ.G.'nin (34) kafasına vurarak, şahsı etkisiz hale getirdikten sonra hortumla bağladı. İçerde ve vitrinde bulunan yaklaşık 3.5 kilo altını alan soyguncular, plakası belirlenemeyen araçla olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerası bulunmadığı öğrenilen kuyumcuda yaşanan soygundan sonra olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, kuyumcu dükkanında soyguncuların parmak izlerini aradı. 

Bu arada kuyumcu soygunu sonrasında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, şehrin giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına aldı. 4 kişi oldukları belirlenen soyguncuları arayan görevliler, şehrin giriş çıkışlarını kontrol altına aldı. Ayrıca soygun olayından sonra polis ekipleri kentin diğer kenar semtlerinde bulunan kuyumculara yönelik tedbirlerini de artırdı. 
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 16:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?