5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da şiir dinletisi

Şanlıurfa Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen şiir dinletisinde, Kahraman Tazeoğlu, dinleyenleri büyüledi.

Özel bir radyoda "Mavi Ada" adlı programın sunucusu Kahraman Tazeoğlu birbirinden güzel şiirleri Şanlıurfalılar ve çevre illerden gelen hayranları için seslendirdi. Şiir dinletisinin ardından Tazeoğlu 7. kitabının imza törenini gerçekleştirdi.

Şiir dinletisinde kürsüye gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba ise davetini kırmayıp kente gelen Kahraman Tazeoğlu'na şükranlarını ifade eden bir buket çiçek takdim etti. Başkan Fakıbaba yaptığı konuşmada, "Belediyemizin imkanları ölçüsünde sosyal belediyeciliğe büyük önem vermeyi planlıyoruz. Kentimizi fiziki anlamda yeterli bir duruma getirdiğimize inanıyorum. İnşallah 2. dönemde ağırlıklı olarak sosyal belediyeciliğe büyük önem vereceğiz" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi'nin daveti üzerine Şanlıurfa'ya geldiğini kaydeden Kahraman Tazeoğlu da, davetten ötürü Belediye Başkanı Fakıbaba'ya ve gösterdikleri ilgiden dolayı Şanlıurfalılara teşekkür etti. Tazeoğlu "Şanlıurfalıların sanata karşı olan ilgisine hayran kaldım. Askerliğimi Şanlıurfa'da yapmıştım, Şanlıurfa her geçen gün büyüyen bir şehir. Sanata özlem duyanların şehri" diye konuştu.

Şiir dinletisine, Belediye Başkanı Fakıbaba'nın yanı sıra, eşi Gül Fakıbaba, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve çok sayıda şiir sever katıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 11:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?