5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da silah operasyonu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı'nın silah ve mühimmat kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar sonucunda; Hilvan ilçesine bağlı Gölçük köyü Kuskunlu mezrasında ikamet eden A.T., M.T., İ.T., Ş.T., H.T. ve E.T. isimli şahısların evinde uzun ve kısa namlulu silah bulunduğu bilgisinin elde edilmesinin ardından, bir operasyon düzenlendi. Yapılan aramalar neticesinde A.T., M.T., H.T. ve İ.T. isimli şahısların evlerinde 2 adet Kaleşnikof marka piyade tüfeği, 1 adet 9 mm tabanca, 1 adet av tüfeği, 6 adet Kaleşnikof silah şarjörü, 2 adet tabanca şarjörü ve bu silahlara ait 225 adet mermi ele geçirildi.

M.T. ve Z.T. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığı ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 15:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?