5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da silahlar konuştu: 10 yaralı

Şanlıurfa'da, bayram nedeniyle barışmak için bir araya gelen akrabalar arasında eski mevzular açılınca, silahlar konuştu. Olayda, 10 kişi yaralandı. 

Olay, Yenişehir Mahallesi Uçaksavar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı sebebiyle daha önce husumet bulunan İbrahim Ş (55) ile İbrahim Celal Ç. ve yakınları bayram nedeniyle barışmak için bir araya geldi. Akrabalar bir süre sohbet ettikten sonra eski mevzulardan bahsedildi. Eski meselelerin açıldığı sohbette sinirler gerilince taraflar tekrar kavgaya tutuştu. Silahlarına sarılan taraflar arasında çıkan çatışmada İbrahim Ş. (55) ile Müslüm Ş., İbrahim Ş., İbrahim Ş., Mehmet Ali Ç., Mehmet Ç., İbrahim Halil, Mesut, İzhaf ve Ahmet Ç. yaralanarak Şanlıurfa'da çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve cinayet ekipleri, olay yerinde delillerin kaybolmaması için geniş güvenlik önlemi aldı, inceleme yaptı. Mahallede silah seslerini duyan bazı vatandaşlar caddeye inerek arabalarına mermi isabet edip etmediğini konrol etti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2007 Salı 22:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET BUCAK IP: 88.231.140.xxx Tarih : 3.01.2007 19:58:26
BUNLAR CAHİL İNSANLAR BAŞKA BİŞEY YAZILAMAZ