2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da vahşi cinayet

Polis, cinayeti kayıplara karışan kocanın işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. 9 yıllık evli ve 3 kız çocuğu sahibi İsmet (29) ve Mustafa Çakallı çifti (33), bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle karşılıklı olarak boşanma davası açtılar. Bugün Şanlıurfa Asliye Hukuk Mahkemesi’nde boşanma davaları olan çiftlerin mahkemeye gitmediği öğrenildi. Ablasının bugün mahkemeye gitmediğini öğrenen Zeynep adlı genç kadın, eve gittiğinde ablasının kafası kesilmiş cesediyle karşılaştı. Genç kadın olayı polise bildirdi.

İsmet Çakallı’nın kız kardeşi Zeynep, ablası ile eniştesinin uzun süredir anlaşamadıklarını ve boşanma davası açtıklarını belirterek, "Ablam bugün mahkemeye gitmeyince merak ettim. Evine gittiğim zaman cansız bedeniyle karşılaştım" dedi. Polis ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine intikal ederek çalışma başlattı. İsmet Çakallı’nın cesedi, Şanlıurfa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, koca Mustafa Çakallı’nın kayıplara karıştığı bildirildi.

Bu arada, Mustafa Çakallı’nın bir süre önce kasaplık yaptığı ve sık sık televizyonlarda Irak’taki El Zarkavi’ye bağlı Tevhidi Cihad örgütünün rehinelerin başının kesilmesi ve şiddet olaylarını izlediği öne sürüldü. Polis, Mustafa Çakallı’nın bunalıma girerek cinayeti işlediği üzerinde duruyor.

ŞANLIURFA (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 16:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?