5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'dan MFÖ geçti

Pop müziğin güçlü sesleri Mahzar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ Grubu, Şanlıurfa'da ilk kez hayranlarıyla bir araya geldi.

3. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları'nın son gününde ilk kez Şanlıurfa'da sahne alan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, dinamik ve benzersiz sahne performansları ile sevenlerinin kalbinde yer bulan eski ve yeni parçalarını seslendirdi.

11 Nisan Şehir Stadı'nda sahne alan MFÖ, unutulmaz parçalarını sevenleri için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan 3'lü, her şarkısının sonunda büyük alkış topladı. Şanlıurfalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan MFÖ, zaman zaman hayranlarıyla yabancı ve Türkçe şarkılarında düet yaptı. Konserin ilerleyen bölümlerinde MFÖ, kendilerini dinlemeye gelen Türk Tasavvuf Müziği'nin güçlü seslerinden Sami Savni Özer'i de sahneye davet ederek birlikte düet yaptı.
Yaklaşık 5 bin kişinin dinlediği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan MFÖ grubu, konser sonrası uzun süre alkışlandı.

Bu arada, Şanlıurfa İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Sofuoğlu, gece boyunca Sezen Aksu konserinde yaşanan tatsız olayların meydana gelmemesi için çaba sarf etti.

Konseri izlemeye gelenler arasında; Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yıldıray Malğaç ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 10:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?