5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'dan Seda Sayan geçti

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Şanlıurfa'da verdiği konserle hayranlarını büyüledi.
Denizbank tarafından düzenlenen ''Tarım Şenliği'' etkinliği kapsamında şarkıcı Seda Sayan ve Cenk Eren Şanlıurfa'da konser verdi.

11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleştirilen konser, havai fişek gösterileriyle başladı. Binlerce kişinin akın ettiği stadyum, tıklım tıklım doldu. Konseri sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar alkışlarla Seda Sayan'ı sahneye davet etti. Konser öncesinde kalabalık arasında kalan iki genç kadın, erkeklerin tacizine uğradı. Elle taciz eden şahıslar, genç kadını zor durumda bıraktı.

Neye uğradığını şaşıran genç kadın çocuklarına ulaşmak istedi ancak tacizciler tacizlerine devam etti. Bu sırada güvenlik görevlisi bir kişi kendisini izleyicilerin arasına atarak genç kadınları bulunduğu yerden çıkardı. Polise sığınan kadınlar tribüne alındı. Daha sonra sahne alan Cenk Eren söylediği şarkılarla Şanlıurfalıları coşturdu.


Son olarak sahne alan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Şanlıurfalılara sevilen şarkılarını seslendirdi. Yeşil giysisi ve dansı ile Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşatan Seda Sayan hem oynadı hem söyledi. Aralarda yaptığı dansı ile büyük alkış alan Seda Sayan, hayranlarının gönlünü fethetti. Sahneye çıkarak Seda Sayan'a ulaşmak isteyen hayranları güvenlik engeli ile karşılaştı. Boynuna 'puşu' dolayan Seda Sayan, bir kaç hayranını sahneye çağırarak sohbet etti.


Satanist kızları tanımayın diyen Seda Sayan, hayranının koluna ve boynuna takılı kolyeyi yırtarak yere attı. Daha sonra hayranlarına nasihatler veren Seda Sayan, hayranına break dans yaptırdı. Hayranlarına bir an 'kız' diye seslenen Seda Sayan, Şanlıurfa konserini başka konserlerle karıştırdığını söyledi. Daha sonra hayranlarını sahneye çağırmaya devam eden Sayan, bazı hayranlarına su içirdi, bazılarının da peçete ile yüzlerindeki terleri sildi.


Denizbank'ın bazı yöneticilerinin de bulunduğu konserde, bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi ve sıcaklık nedeniyle fenalık geçirdi. Yere yığılan bir şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Geç saatlere kadar devam eden konser sonrasında Seda Sayan yüzlerce hayranından büyük alkış aldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 13:33:19
Güncelleme :31 Ağustos 2008 Pazar 13:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?