5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'de sinema şenlikleri

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2002 yılında başlatılan sinema şenlikleri kapsamında sinema şenliklerine bütçe yetersizliğinden son verildi.

Projeyi bundan sonra Valilik koordinesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sorumluluğunda bu tür faaliyetlerin devam etmesi için bir kurul oluşturuldu.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "2002 yılında başlatılan ve 2008 yılı Haziran ayına kadar özellikle kenar mahallerde devam eden mahallerde Polis Merkezi Amirlikleri ve Mahalle Muhtarları ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda; sevgiye, ilgiye muhtaç 7-14 yaş grubu çocuklarımıza yönelik devam eden Sinema Şenlikleri projemiz kapsamında çocuklarımıza eğitici, eğlendirici filmlerin seyrettirilmesinin yanında, ağaçlara, çiçeklere zarar vermemeleri, hayvanlara taş atmayıp korumaları, araçları çizmemeleri yönünde bilgiler verilmiştir. Ancak; İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünün böyle bir çalışma için parasal kaynağı olmadığından yapılan faaliyetlerin daha kalıcı, verimli ve organize bir şekilde sürdürülmesi amacıyla Çocuk Şube Müdürlüğünün bu tür faaliyetlerine son verilmiştir. Valiliğimiz koordinesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sorumluluğunda bu tür faaliyetlerin devam etmesi için bir kurul oluşturulmuş olup, Çocuk Şube Müdürlüğü Kurul Kararları doğrultusunda üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam etmektedir."

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 17:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?