5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfalı engelliler baskette iddialı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Engelliler deplasmanda, Samsun Engelli Gücü'nü farkla mağlup etmesinin sevincini yaşıyor.

Pazar günü Samsun'da oynanan maçta, Şanlıurfa Engelliler, Samsun Engelli Gücü'nü deplasmanda 74-39 yendi. Maçı alan takım olan Şanlıurfalılar, maçı kazanmanın sevincini yaşadı.

Kazandıkları maç ile ilgili bilgiler veren Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı M.Veysi Fırat, Şanlıurfa'nın tek birinci lig takımı olan Şanlıurfa Engelliler'in zorlu deplasmanı kazanmanın sevincini yaşadıklarını kaydederek, "Saat 12.00'de başlayan maça takımımız çok iyi başladı. Maçı ilk dakikalardan itibaren hep önde götüren takımımız Samsun'u Samsun'da yenmesini bildi. Farklı bir galibiyet aldık, sporcularımı buradan tebrik ediyorum. Samsun galibiyetimizi de aldıktan sonra yolumuza devam edeceğiz. Bu hafta sonu çok zorlu bir maçımız var. Muş Gençlikspor'u sahamızda ağırlayacağız. Çok zevkli ve zorlu bir maç olacaktır. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacaktı. Bu anlamda herkesi pazar günü saat 12.00'de herkesi Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki maçı izlemeye davet ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 13:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?