5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfalı gazeteciye ödül

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Basını'nı Özendirme Yarışması'nda Şanlıurfa Sembol Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahin Öznur, fotoğraf dalında Türkiye ikincisi oldu.

Yarışmanın jürisi 07-08.11.2007 tarihlerinde Genel Müdürlük merkez binasında toplandı. Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek toplantı sonrasında Şanlıurfa Sembol Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahin Öznur'un "350 Milyarlık Mercedes Çamura Saplanınca" başlıklı fotoğrafıyla ikinciliğe layık gördü.

Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Şahin Öznur, Türkiye ikincisi olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

GAP'la birlikte her geçen gün geçen gün büyüyen Şanlıurfa'nın basın organı olarak yaşanan gelişmeleri her zaman tarafsız bir şekilde halka aktarmaya devam edeceklerini dile getiren Öznur, "Türkiye genelinden bir çok gazetenin katıldığı yarışmada, Şanlıurfa adına böylesine bir başarı elde etmek gazete çalışanı arkadaşlarımızı da sevindirmiştir. Bu başarıyı bize asıl getiren unsur, okurlarımızın sürekli olarak bizleri eleştirmesinden kaynaklanmıştır. Eleştirinin getirdiği bu başarının devamı için yine çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Şahin Öznur'un dereceye giren fotoğrafı geçtiğimiz kış aylarında Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın Diyarbakır yolunda GAP Anadolu Lisesi'ni ziyareti sırasında yolun bozuk olmasından dolayı 350 bin YTL'lik Mercedes'i çamura saplanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 12:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?