5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfalı miniklerin futbol ziyafeti

Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Şanlıurfa Grup Birinciliği maçları
Şanlıurfa Yenice Spor Tesisleri'nde oynandı.

İstanbul'dan Hasbahçe ve Esenler Menderes İlköğretim Okulları, Şırnak'tan Silopi Atatürk İlköğretim Okulu, Iğdır'dan Ziya Gökalp İlköğretim Okulu takımları, 18-21 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek olan 2007-2008 Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği'ne katılma hakkı kazandı.

Danone'nin, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile 2003 yılından beri Türkiye'nin 81 ilinde düzenlediği MEB Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği'nin bir parçası olarak gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Şanlıurfa Grup Birinciliği Finali'ne, Türkiye genelinde 9 binden fazla okul katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Şanlıurfa Grup Birinciliği Final maçı, Şanlıurfa Yenice Spor Tesisleri'nde oynandı. İstanbul'dan Hasbahçe ve Esenler Menderes İlköğretim Okulları, Şırnak'tan Silopi Atatürk İlköğretim Okulu, Iğdır'dan Ziya Gökalp İlköğretim Okulu takımları, 18-21 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek olan 2007-2008 Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği'ne katılma hakkı kazandı.

Grup karşılaşmalarında seyir zevki yüksek ve fair play ruhunun ağır bastığı maçlar çıkaran 'geleceğin yıldızları' final maçlarında da aynı çizgiyi koruyarak futbol yeteneklerini sergiledi. Kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği maç sonucunda, Fair Play ödülünü ise Iğdır Ziya Gökalp İlköğretim Okulu aldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 17:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fırat bilem IP: 78.188.66.xxx Tarih : 27.09.2008 13:02:16

gerçekten hasbahçe ilkögreim okulu köklü bir yapıya sahip hocamız hamdi hoca müdürümüz muhammet bey gerçekten çok iyi ve dürüst insanlar hasbahçe ilkögretim okulunu tebrik ediyorum HASBAHÇE İLKÖGRETİM OKULU