2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfalı Şahan Nine aşiret kurbanı oldu

Mahsun Kırmızıgül’ün 8 yıl içinde çektiği 3 klipte rol alan Şahan Akdoğan, aşiretlerin tepkisi üzerine kliplerde oynamamaya karar verdi.

Şahan nine, kendisini görüntülemek ve röportaj yapmak isteyen basın mensuplarını da taşladı. Şahan ninenin torunu Mehmet Özgüneş, Harran’da aşiretlerinin ve akrabalarının tepkileri üzerine ninesinin bundan sonra kamera karşısına çıkmayacağını belirtti.

Ninesinin, Kırmızıgül’ün 3 klibinde rol aldığını anlatan torun Özgüneş, "Şahan ninem, Mahsun Kırmızıgül’ün ilk klipinde 2 milyon, ikinci klibinde 1 televizyon, bir buzdolabı ve beş Cumhuriyet altını aldı. Daye klibinde ise 5 milyar lira aldı" dedi.

Ninesinin hacca gittiğini, aşiretten gelen tepkiler üzerine artık kamera karşısına geçmeyeceğini ifade eden Özgüneş, "Ninem hacca gitti ve bundan sonra kamera karşısına geçmeyecek. Çünkü aşiretler ve akrabalarım izin vermiyor. Harran’da insanlar özellikle Araplar ninemin televizyona çıkmasını yadırgıyor" diye konuştu.

iha-ş.urfa
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2004 Perşembe 13:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
diyar dersim IP: 81.214.185.xxx Tarih : 8.12.2008 22:24:50

özllikle ben saygılarımla bu aşiretlerin kanunları ben saçma buluyorum bir innsan hayatını özgürlüğünü kısıtlıyorlar bu aşiret sözleri yüzünden kaç kızımız öldürmüşler veya intihar kenç kızlar bizler artık eski çağda değiliz