5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfalı'da sevinç ve hüzün

Fortis Türkiye kupası C Grubu'nda deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Şanlıurfaspor'da sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşanıyor.


TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor dün deplasmanda Fenerbahçe karşısında oynadığı futbolla taraftarlarının büyük beğenisini kazandı. Fenerbahçe karşısına sahadan puanla ayrılarak gurubunda yükselmeyi hedefleyen Şanlıurfaspor'un güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılması kentte hem sevinç ve hem de üzüntüye yol açtı.


"Fenerbahçe karşısında yenildik ama ezilmedik" diyen Sarı-yeşilli taraftarlar, "Fenerbahçe gibi bir takıma 2 gol atmak Şanlıurfaspor için büyük bir şereftir. Fenerbahçe'ye yenilmeye üzülmedik gruptan çıkamamaya üzüldük" dedi.
Şanlıurfasporlu futbolcuların güçlü rakipleri karşısında verdikleri mücadeleyi beğenen taraftarlar, "Şanlıurfaspor Fenerbahçe karşısında çok iyi bir futbol sergiledi. Ancak sahadan galip ayrılan taraf Fenerbahçe oldu. Şanlıurfaspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda buraya kadar yükselmesi ve Fenerbahçe ile maç yapması da büyük bir başarıdır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 13:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim karahan IP: 88.247.64.xxx Tarih : 22.01.2008 18:35:11

şanlıurfam la gurur duyuyorum bu futbolla daha iyi yerleri hak ediyor umarım kısa zamanda lige yükselir