5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfalılara müzik ziyafeti

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Fatih Kısaparmak ve Umut Akyürek konser verdi. 

Şanlıurfa Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde Fatih Kısaparmak ve Umut Akyürek, Şanlıurfa'da sevenleriyle buluştu. Etkinliklere özgün müzik sanatçısı Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya da katıldı. Fatih Kısaparmak bir ara sahneden inerek seyirciler arasında bulunan Gülten Kaya'nın yanına gitti. Kaya ve Kısaparmak, "Şafak Türküsü" adlı parçanın bir bölümünü birlikte okudu. Gülten Kaya'ya sarılan Fatih Kısaparmak ile Kaya arasında duygulu anlar yaşandı. Bu anı görüntülemek isteyen seyirciler ise cep telefonlarına sarıldı. 

Fatih Kısaparmak, daha sonra bir konuşma yaptı. Kısaparmak, doğusundan batısına, batısından güneyine kadar herkese dostluk ve sevgi mesajı gönderdi. 

Etkinlikler çerçevesinde daha sonra sahne alan Umut Akyürek, Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendirdi. Şanlıurfalılar'a unutulmaz bir gece yaşatan ikili Şanlıurfa'da olmaktan mutlu olduklarını belirtti. 
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 13:29:20
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 14:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mahmut Demir IP: 87.78.2.xxx Tarih : 19.04.2007 02:01:14
yorumum cok sahane Sanliurfa eskiden´de ve Bugünde´de basarilariyla insanin gurlandiriyor belediye Baskanina icten Sellamimi Almanyadan yoluyorum iyi bir organizeydi dahada iyi basarilara vesile olmasini temeni dilerim ?