5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın fırıncısı dama 2'ncisi oldu

Şanlıurfalı Mehmet Terzioğlu, Türkiye Dama Şampiyonasında 2. olarak Şanlıurfalılara büyük gurur yaşattı.


Asgari ücretli işçi Terzioğlu'nu eski iş arkadaşları kutladı. Yıllardır fırıncılık yaparak geçimini sağlayan Terzioğlu'nu ilk kutlayan iş arkadaşları oldu ve "Seninle gurur duyuyoruz" dediler.


Şanlıurfa'da yıllardır fırıncılık yaparak ailesini geçindirmeye çalışan Mehmet Terzioğlu, katıldığı Dama Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu. Gaziantep'te düzenlenen şampiyonada tüm rakiplerini yenen Terzioğlu'nu ilk kutlayan eski iş arkadaşları oldu. Kente gelmesinin ardından arkadaşlarının omuzlarında kendini bulan Terzioğlu, "Çok mutluyum. Şanlıurfa'nın adını Türkiye'nin ilk sıralarına getirebildiğim için büyük sevinç yaşıyorum" dedi.
2 çocuk babası olan ve şimdi asgari ücretle Karaköprü Belediyesi'nde görev yapan Terzioğlu'nu kutlayan iş arkadaşları "Bir fırıncının kendini böylesine bir şampiyonada kanıtlaması bizleri çok mutlu etti. Kendisi ile ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştular.


Gaziantep'teki şampiyonaya büyük zorluklar içerisinde gittiğini dile getiren Terzioğlu, "Arkadaşım Vedat Güzel'in sayesinde yarışmaya katıldım. Asgari ücretli bir işçi olarak maddi imkanlarım yolculuk masraflarını karşılayamıyor. Bu kez Ağustos ayında Bursa'da düzenlenecek olan ve ülke dışından da katılımın sağlanacağı ‘Duayen Dama Şampiyonası’na katılarak, burada da Şanlıurfa'ya ödül kazandırmak istiyorum. Bu konuda sponsor arıyorum" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 10:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hidayet coşkun IP: 85.110.169.xxx Tarih : 8.09.2008 22:47:05

tebrik ederim işte bizim insanımız bu her türlü zorluğa rağmen kendini kanıtlayan ve şanlıurfa nın adını tüm türkiye ye duyuran kardşimize ne kadar teşekkür etsek azdır şanlıurfalı ların bu arkadaşa sahip çıkıp desteklemesi gerekir