5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor 3 eksikli

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Şanlıurfaspor'un, Adıyamanspor maçına sakat ve cezalı oyuncular dışında tam kadro çıkacağı bildirildi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, Adıyamanspor maçı öncesi takımda sakatlıkları süren Doğan ve Serkan ile kart cezalısı Tufan dışında önemli bir eksiklerinin olmadığını söyledi.

Teknik Direktör Şahapoğlu, "Habip ve Gökhan Kül'ü de kadroya dahil edeceğiz. Ömür'ü de geri çağırdık. Küme düşme yarışı bizi ilgilendirmiyor. Adıyamanspor karşısında iyi bir sonuç alabilmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Adıyaman'da atmosferi yüksek bir maç oynayacaklarını belirten Şahapoğlu, "Ligden düşecek ikinci takımı belli edecek maçlardan birisini oynayacağız. Rakibimizin kazanmaktan başka çaresi yok. Biz prestij için mücadele edeceğiz. Karşılaşmayı ciddiye alıyoruz. Son haftalarda yükselen form grafiğimiz var. Genç oyuncularımız gerçekten iyi bir sınav veriyor. Sezonu iyi bir sonuçla kapatmak istiyoruz. Karşılaşmanın centilmence bir ortamda geçmesi için Adıyamansporlu yöneticilere çok iş düşüyor. Umarım bu karşılaşmanın ağırlığını kaldırabilecek kapasitede bir Süper Lig hakemi maça atanır ve güvenlik açısından bir sorun ortaya çıkmaz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 13:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?