5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor 3 puan peşinde

TFF 2. Lig 5 Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, hafta sonu kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor ile oynayacakları maçın zor bir maç olacağını ve hedeflerinin mutlak suretle 3 puan olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, Şanlıurfaspor Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor ile oynayacakları maçın zor bir karşılaşma olacağını, ancak maçtan galip ayrılmak istediklerini belirterek, "Geçen hafta sporcularımıza oynanan maçları izlettirdik. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor, sahasında mağlup olmasına rağmen, kolay bir rakip değil. Zaten ligde kolay maç yok. Herkes birbirini yenebiliyor. Ama biz Şanlıurfa Belediyespor'dan aldığımız 3 puanın değer kazanması için bu maçı da muhakkak kazanmamız gerekiyor. O şekilde hazırlanıyoruz, oyuncularımız da olayın bilincindeler. İnşallah hakemin düdüğüyle beraber maç bitene kadar, seyircilerimizin desteğiyle de elimizden gelen gayreti sahada gösterip, futbol kuralları içerisinde maçı kazanırız. Hedefimiz şuanda oynayacağımız Diski maçını kazanmak. Ondan sonra oynayacağımız Adıyaman maçını ve içeride oynayacağımız Belediye Vanspor maçını kazanmamızdır" dedi.

Saha içerisinde küfür eden taraftarların bir anlık gaflete yenildiklerini ifade eden Çapanoğlu, "Bir anlık gaflete yeniliyorlar. İnşallah bundan sonra daha az olur. Yani bir anda bitme şansı çok az. Eğer hemen biter dersek, kendimizi kandırmış oluruz. Ama inşallah en aza iner. Takımızı 90 dakika destekleyen bir seyirciye sahip oluruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?