5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor 6 hazırlık maçı yapacak

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Nevşehir kampı ve turnuva maçları sonrasında genç futbolcuların da katılımıyla Bolu'da kampa girdi. Şanlıurfaspor 'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ''Yeni sezonda işimiz kolay değil ama inşallah zoru başaracağız'' dedi.

Mustafa Çapanoğlu, Nevşehir'deki birinci etap kamp çalışmasının ardından futbolcuların ikinci etap kampı için Bolu'da bir araya geldiklerini söyledi. 18 Ağustos'a kadar sürecek çalışmalarda kamp kadrosuna alt yapıdan dahil edilen 10 futbolcunun da yer aldığını belirten Çapanoğlu, "Yeni transferlerle alt yapıdan alınan futbolculardan yeni bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda işimiz kolay değil ama, inşallah zoru başaracağız. Alt yapıdan aldığımız futbolculardan bize faydalı olabilecekleri kadroya dahil edeceğiz. Diğerlerini ise başka takımlara kiralamayı düşünüyoruz. Bu arada dış transferde de 3-4 futbolcuyu daha kadromuza katmayı planlıyoruz. Hedefimiz yeni sezonda oynadığı futbolla zevk veren bir ekip oluşturmak ve zoru başarmaktır" diye konuştu.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, 28 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Bolu'da başlayan 2. etap kamp çalışmalarının yoğun bir tempoyla devam ettiğini belirterek, "17 Ağustos'a kadar sürecek kamp çalışmaları boyunca 6 hazırlık maçı oynanacak. Şanlıurfaspor sırasıyla, 3 Ağustos Pazar günü Güngören Belediyespor, 5 Ağustos Salı günü Vestel Manisaspor, 7 Ağustos Perşembe günü Tarsus İdman Yurdu, 13 Ağustos Çarşamba günü Kardemir Karabükspor, 15 Ağustos Cuma günü Orduspor ve 17 Ağustos Pazar günü de Boluspor ile karşılaşacak" dedi.

Basın Sözcüsü Kapaklı, futbolculara kamp çalışmalarının sona ereceği 17 Ağustos'tan sonra 3 gün izin verileceğini ve 3 günlük iznin ardından takımın 20 Ağustos'ta Şanlıurfa'da toplanarak 31 Ağustos'ta oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edeceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 12:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?