5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor camiası iftarda buluştu

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, yönetici Kemal Saraçoğlu'nun Harran Oteli'nde verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, Belediyespor Kulübü Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Şanlıurfaspor'un yöneticileri, teknik heyet ve sporcular katıldı. İftar yemeği sonrasında bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, yönetici Kemal Saraçoğlu'nun verdiği iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, kendilerini yemekte yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Fakıbaba'ya teşekkür etti.

Mardinspor ile oynanan maçı da değerlendiren Kapaklı, "Mardinspor maçında ilk yarı iyi bir oyun sergilememize rağmen, 1-1 berabere kalarak deplasmandan 1 puanla dönmek zorunda kaldık. Aslında Mardinspor öyle küçümsenecek bir rakip değil. Geçen yıl Bank Asya 1. Ligi'nde oynamış tecrübeli bir takım. Önümüzdeki hafta karışılacağımız Elazığspor, yine Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele etmiş bir takım. Ancak Şanlıurfaspor bu rakipler kadar güçlü bir takımdır. Elazığspor karşısında kendi sahamızda taraftarlarımızın desteği ile galip gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 18:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?