5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor galibiyete inanıyor

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, hafta sonunda GASKİSpor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Şanlıurfasporlu futbolculardan Halil, GASKİSpor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "GASKİSpor maçında elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Yeni göreve gelen Teknik Direktör Mehmet Şahan'ın kendilerini, kendilerinin de teknik direktörü iyi tanıdığını belirten Halil, "Herkes kimin ne istediğini çok iyi biliyor. Yeni hocamızla çıkışa geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaleci Oğuz ise, "Yeni hocamızla GASKİSpor maçında iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu maçta hedefimiz üç puan. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaleci Vedat da, takımda morallerin yerinde olduğunu söyleyerek, "İki maçta 4 puan topladık. GASKİSpor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. En azından ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. GASKİSpor'u yenecek güçteyiz. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılırız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 14:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?