5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor galibiyete kilitlendi

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda Perşembe günü Adıyamanspor ile kendi evinde karşılaşacak Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Haluk Seçkin, "Adıyamanspor'u yenip, şansımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Adıyamanspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Haluk Seçkin, önlerindeki 4 maçı kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatarak, bu karşılaşmalardan 12 puan toplamaları halinde yeniden iddialı bir duruma gelebileceklerini söyledi. Seçkin, "Adıyamanspor maçı bizim için çok önemli, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Düşme potasında bulunan rakibimiz de mutlaka puan almak için sahaya çıkacaktır. Bu açıdan karşılaşma final havasında geçecek. Hafta ortasında oynanacak olmasına rağmen taraftarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bu arada, sakatlığı devam eden Fatih Tice'nin durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi. Kart cezalısı olduğu için İskenderun deplasmanında takımdaki yerini alamayan Kamil'in ise Adıyamanspor maçında oynayabileceği bildirildi.

Teknik Direktör Haluk Seçkin'in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Abdullah'ın ise maç kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 11:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?