4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor gece maçı istiyor

TFF 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, 29 Ağustos Pazar günü Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda ligin ilk maçında karşılaşacağı Kocaelispor maçının gece oynanması yönünde TFF'ye başvuruda bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da yaptığı 2 etaptan oluşan kampla tamamlayarak izne ayrılan ve Çarşamba günü kendi tesislerinde toplanarak, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürecek olan Sarı-Yeşilli ekip, ligin ilk maçında oynayacağı Kocaelispor müsabakasını gece oynamak istiyor. Sıcak hava ve Ramazan ayını göz önünde bulunduran Sarı-Yeşilli ekibin yönetimi, 29 Ağustosta oynayacakları Kocaelispor maçının gece oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. TFF'ye yapılan başvuruda, Ramazan ayındaki iftar saati göz önünde bulundurularak, karşılaşmanın saat 20.30'da başlanması istendi. TFF'nin önümüzdeki günlerde GAP Arena Stadyumu'nda yapacağı incelemelerin ardından kararını vermesi bekleniliyor. GAP Arena Stadyumu Müdürü Ekrem Gerginci ile stadyumun eksikleri konusunda yakın temasa geçen Şanlıurfaspor Kulüp Yöneticileri, maçların gece oynanmasında herhangi bir sıkıntının olmadığını ve stadyumun gece maçlarına hazır olduğunu öğrendiler.

TFF'nin stadyumda yapacağı incelemenin ardından Kocaelispor maçının gece oynanması yönünde olumlu bir yanıt vermesi bekleniliyor. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, yeni sezonda tüm maçlarını gece oynamak istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz yıl yükselme grubunda mücadele ederken ışık yetersizliğinden dolayı maçlarımızı gece oynayamıyorduk. Ama daha sonra yapılan çalışmalar neticesinde ışıklandırma sisteminin gece maçlarına hazır olduğunu öğrendik. Bizde hava sıcaklıklarına göz önüne alarak ligin maçı olan Kocaelispor maçının gece oynanması için TFF'ye müracaatta bulunduk. Tabi ki Ramazan'ı da dikkate alarak bu maçın akşam 20.30'da yani iftar saatinden sonra oynanması yönünde başvuruda bulunduk. TFF, yetkilileri önümüzdeki günlerde gelip stadyumda ışıklandırma sistemini kontrol edecekler ve daha sonra da raporu bize bildirecekler. Büyük ihtimal Kocaelispor maçının gece oynanacağını düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 11:11:02
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 15:30:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?