5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor kaçan puana yanıyor

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfa, Malatya Belediyespor maçında kaybedilen 2 puana yanıyor.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer kapaklı Malatya Belediyespor maçında kaybettikleri 2 puana üzüldüklerini söyledi. Kapaklı, Malatya deplasmanına 3 puan için gittiklerini ancak maçta 10 kişi kalınca skoru koruyamadıklarını ve ve karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Malatya Belediyespor maçını unuttuklarını kaydeden Kapaklı, "Bu hafta sonu maçımız yok, 10 günlük bir ara var. 19 Ekim Pazar günü deplasmanda GASKİ ile oynayacağız. Şanlıurfaspor olarak bu süre içinde futbolcularımıza Pazartesi gününe kadar izin verdik. Pazartesi gününe kadar yeni teknik direktörümüzle de büyük ihtimalle anlaşmış olacağız. Önümüzdeki hafta Gaziantep'e gideceğiz.

Gaziantepspor Turkcell Süper Lig'de, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Bank Asya 1. Lig'de GASKİ Spor ise 2. Lig'de mücadele ediyor. Biz bu kentin üçüncü takımı ile oynayacağız. Bu aslında GAP'ın merkezi dediğimiz, Türkiye'de 8. büyük kent olarak kabul edilen Şanlıurfa için, hepimiz için büyük bir ayıp. Bu nedenle biz yönetim kurulu olarak diyoruz ki, bu şehrin valisiyle, belediyesiyle, emniyetiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla tüm kamuoyu ve taraftarıyla, medyasıyla, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman önce bu takım Play Off'a ardından da inşallah Bank Asya 1. Lig'e çıkmış olur diye düşünüyorum" dedi.

Şanlıurfaspor yönetimi olarak gerçekten büyük bir birlik ve beraberlik içinde olduklarını kaydeden Kapaklı, "Oynayacağımız 9 maçtan en az 21 puan hedefliyoruz. Bu puanları aldığımız takdirde toplam 32 puan ediyor ki yine bu kendi hesaplarımıza göre Play-off'a gidecek ilk iki takımdan biri olmaya yetiyor. Ancak bundan sonra her maç bizim için final. Özellikle 19 Ekim'de deplasmanda karşılaşacağımız GASKİ'yi yenmemiz ve sonraki hafta sahamızda konuk edeceğimiz İskenderun Demir Çelik Spor'la burada final yapıp kader maçımızı oynayacağız. Elde edeceğimiz puanlarla mutlaka ilk iki takımdan biri olup Play-off'a çıkacak konuma geleceğimize inanıyoruz. Bizim takımda kaliteli futbolcular var, ancak arka arkaya alınan mağlubiyetlerden sonra bir türlü takım istediği havayı yakalayamadı. Ama geçen hafta iç saha galibiyeti bu hafta her şeye rağmen deplasmanda alınan beraberlik moralleri düzeltti. Pazartesi GASKİ Spor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Malatya Belediyespor maçına da iki otobüs taraftar gelmişti. Onlarında aldığımız bir puanda katkıları olduğunu söylememiz gerekiyor. 90 dakika durmadan takımlarını desteklediler. O taraftarımıza da özellikle teşekkür ediyoruz. Gece maçıydı hepsi 04.00'den sonra Şanlıurfa'ya geldi. Bu işler kolay değil. Spor kamuoyunun özelikle şu andan itibaren Şanlıurfaspor'a biraz daha ilgi göstermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 17:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?