5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor lige hazır

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Şanlıurfaspor'da gözler Pazar günü kendi sahasında İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maça çevrildi.

Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, grup maçlarının ardından lige verilen iki aylık süreyi en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, klasman maçlarına hazır olduklarını söyledi.

Kapaklı, "Grup maçlarının ardından lige verilen ara Pazar günü sona eriyor. Pazar günü grubun iddialı takımlarından İskenderun Demir Çelikspor ile sahamızda mücadele edeceğiz. Verilen arada başta kulüp başkanımız Habip Arslan olmak üzere yönetim kurulumuz tarafından olağanüstü çalışma yapıldı. Kaliteli futbolcular transfer edildi. Aldığımız futbolcular ilk defa İskenderun Demir Çelikspor maçıyla taraftarlarımızın karşısına çıkacaklar. Biz takımımıza güveniyoruz. Şanlıurfaspor olarak klasman maçlarında en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum. Bir yandan borçları öderken, bir yandan da kalıcı gelirleri sisteme bağlamış durumdayız. Hem kalıcı gelir hem mevcut borçların ödenmesi konusunda hem de skor anlamında önümüzdeki süreyi iyi geçireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 21:09:53
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 21:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?