5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor para peşinde

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'a maddi destek sağlanması amacıyla İstanbul'da bire bir görüşmelerde bulunan kulüp yönetimi olumlu sonuçlar almaya devam ediyor.

Kulüp başkanı Habib Arslan başkanlığında Şanlıurfasporlu yöneticilerin takıma maddi destek sağlanması amacıyla İstanbul'daki Urfalı iş adamlarıyla yaptığı görüşmelerin tamamlandığı duyuruldu. Son olarak İSMAR Marketler Zinciri'nin kulübe 10 bin TL destek sağladığı açıklanırken, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu da yaptığı açıklamayla İSMAR Marketler Zinciri tarafından sağlanan destekten dolayı Akyürek kardeşlere teşekkür etti. Öte yandan isminin açıklanmasını istemeyen bir başka iş adamının da takıma 7 bin 500 TL destek sağladığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Habib Arslan, "Hem İSMAR Marketler Zinciri olarak bize katkıda bulunan Akyürek kardeşlere hem de isminin açıklanmasını istemediği iş adamı hemşerimize bu örnek davranışlarından dolayı Şanlıurfaspor ve Şanlıurfalılar adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Basın sözcüsü Ömer Kapaklı da İstanbul'daki görüşmelerin ardından paraların banka hesabına aktarılmasından sonra diğer destekte bulunan iş adamları ve firmaların da kamuoyuna açıklanacağını bildirdi.

Diğer taraftan Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan, Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı ve Muhasip Mehmet Cafer Romanya'daki Urfalı iş adamlarının daveti üzerine Bükreş'e geçti. Kulüp Başkanı Arslan ve diğer yöneticilerin 3 gün Bükreş'te Urfalı işadamlarıyla bir araya gelip kulübün yaşadığı maddi sıkıntıların aşılması konusunda görüşmelerde bulunacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 12:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?