5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor rakiplerini bekliyor

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda geçen hafta şampiyonluğunu ilan ederek Play-Off'a çıkan Şanlıurfaspor rakiplerini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, maddi sıkıntılara rağmen klasman grubunda iyi bir performans sergilediklerini ve Play-Off'u hak ettiklerini belirterek, "Adıyaman deplasmanında kazandığımız 1 puanla birlikte geçen hafta şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Bu maçın ardından oynayacağımız Mardinspor ve GASKİ Spor maçları bizim için prestij maçı olmuştu. Bu nedenle Teknik Yönetim Mardin ve GASKİ maçlarında genç oyunculara şans veriyor. Mardin maçında ilk 11'de sahaya çıkan genç oyuncularımız tecrübeli futbolcularımızın yanında deneyim kazanmışlardır.

Son maçımız olan GASKİ maçında da yine genç oyuncularımıza şans verilmesi düşünülüyor. Teknik yönetimin amacı zorlu Play-Off maçları öncesi sakatlıklara karşı as kadroyu riske etmemektir. Bu arkadaşlarımız yoğun bir tempoda kendi başarı grafiklerini düşürmeden Play-Off maçlarına hazırlıyoruz. Play-Off maçlarında bizi birbirinden zorlu takımlar bekliyor. Bu takımlar içinde önceden Play-Off'u garantilemiş olanlar var. Teknik ekibimiz ile yönetici arkadaşlarımız bu takımları ve oynadıkları maçları yakından izliyor, analiz ediyor. Bu takımlarında Şanlıurfaspor'u izlediklerini biliyoruz.

Hepsi de bir birinden güçlü ve iddialı takımlar. Ama şunu belirtmeliyim ki, bu takımlar arasında Bank Asya 1. Lig'i canı gönülden isteyen ve arzulayan tek takım Şanlıurfaspor'dur. Yönetici, futbolcu, teknik ekip ve taraftar olarak bu başarıyı mutlaka yakalamak istiyoruz. Fakat şehirde Play-Off arifesinde olan bir takımın verdiği heyecanı göremiyoruz. Bunu bir kenara bıraktığımızda yaşadığımız maddi sorunları da göz ardı etmemeliyiz.

Başta Sayın Valimiz Yusuf Yavaşcan olmak üzere bu şehirde yaşayan herkesin bu takıma sahip çıkmasını arzuluyoruz. Şanlıurfaspor lig tarihinde 1. Lig'e hiç bu kadar yaklaşmamıştı. Play-Off'taki rakiplerimizin bu şehirdeki Bank Asya 1. Lig özlemini ve hasretini görmesini ve duymasını bekliyoruz. Şehrin dört bir yanı, ev ve işyerleri Şanlıurfaspor bayraklarıyla süslenmelidir. Pazar günü lig bitiyor ve göreve geldiğimiz ilk sezonda bu takımı Play Off'a çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Biz Kulüp Başkanımız Sayın Habib Arslan başta olmak üzere Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak, Bank Asya 1. Lig yolunda Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan, teknik ekibimize ve futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Play Off maçlarında yönetim olarak tam kadro taraftarlarımızla birlikte onları yalnız bırakmayacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?