5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor validen destek istedi

TFF 2. Lig 5 Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor yönetimi, Vali Yusuf Yavaşcan'dan destek istedi.

Valilik makamında Vali Yavaşcan'ı ziyaret eden Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habip Arslan ile Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, ligde ileriye yönelik adım atması için destek istediler. Vali Yavaşcan'a ikinci ziyaretlerini gerçekleştiren Şanlıurfaspor yönetimi ilerleyen günlerde Vali Yavaşcan ile yemekli bir toplantıda yapılabilecekleri görüşecek.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Yavaşcan, "İlimizin spor takımı için makul olan konuları görüşerek elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. İlerleyen günlerde yönetim ile bir araya gelerek yemekli bir toplantıda neler yapabileceğimizi görüşür ve elimizden geleni yaparız. Ama takımımıza destek vermek sadece valilik ve belediyeyle kalmamalıdır. Vali olarak ben elimi taşın altına koyuyorum" dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habip Arslan ise, Vali Yavaşcan'dan alacakları destekler ile tüm vatandaşlarla birlikte Şanlıurfaspor'u iyi yerlere getireceklerini ifade ederek, "Tüm Urfalılarla bu işi başarmamız lazım. Belediye, sivil toıplum kuruluyları ve vatandaşlarla birlikte bu işi başarmamız gerekiyor. Herkese verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Daha sonra Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habip Arslan, 63 sırt numaralı üzerinde 'Yusuf Yavaşcan' yazılı formayı, Vali Yusuf Yavaşcan'a hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?