4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'a horonlu uğurlama!

SPOR TOTO 2. LİG

Deplasmanda Ofspor'u 1-0'lık skorla mağlup eden Şanlıurfaspor, Trabzon'dan Karadeniz yöresine özgü kemençe eşliğinde horon oyunu ile uğurlandı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 7. haftasında deplasmanda konuk olduğu Karadeniz takımlarından Ofspor karşılaşmasının ardından Of Kaymakamı Tuncay Sonel'in verdiği yemekte bir araya geldi. Karadeniz manzaralı bir sahil restorantta verilen yemeğe Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Of İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Of İlçe Belediye Başkanı Ogün Saral, Ofspor Kulüp Başkanı Ercan Saral, her iki takımın yöneticileri ile futbolcuları ve teknik heyeti bir araya geldi.

Şanlıurfaspor'a verilen yemekte gazetecilere bir açıklama yapan Of İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, bir süre önce görev yaptığı Şanlıurfa'yı hiçbir zaman unutamayacağını belirterek, Şanlıurfaspor'u Ofspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetten dolayı da kutladı. Son zamanlarda sportif faaliyetlerde Karadeniz Bölgesi ile Güneydoğu'nun kaynaştığını dile getiren Tuncay Sonel, maçta alınan sonucun pek de önemli olmadığını kaydetti. Sonel ayrıca, tarihi geçmişi ve potansiyeli ile Şanlıurfaspor'un Süper Lig'i hak ettiğini savundu. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ise, Of'ta kaldıkları süre içerisinde kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve tüm Of halkına teşekkür ederek, "Ofspor karşısında adeta evimzide oynar gibi oynadık. Centilmenlik içerisine geçen çok güzel bir maç oldu. Bundan dolayı tüm Oflulara teşekkür ediyorum" dedi.

Bu sezon Şanlıurfaspor'un lige şampiyonluk parolasıyla çıktığını vurgulayan Arslan, son haftalarda aldıkları puanlar ile bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Öte yandan yemeğin ardından Karadeniz Bölgesinde yaygın olan kemençe eşliğinde horon tepilerek Şanlıurfaspor futbolcuları ile yönetimine unutulmaz bir gece yaşatıldı.

SPOR TOTO 2. LİG
SPOR TOTO 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 14:44:02
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 15:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?