5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'a moral yemeği

Şanlıurfa'da bir süre önce hizmete giren İpekyol Sembol Ocakbaşı, bu hafta deplasmanda Elazığspor ile yapacağı karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor'a bir yemek verdi.


Sarı-Yeşilli takımı maçlarda yalnız bırakmayan taraftarların yanı sıra kentteki esnaf da kendi imkanları ölçüsünde desteğini esirgemiyor. Hijyenik ortamda Şanlıurfa mutfağının lezzetli yöresel kebap ve tatlı çeşitleri ile hizmete girdiği günden bu yana vatandaşların beğenisini toplayan İpekyol Sembol Ocakbaşı'nın işletmecileri, Sarı-Yeşilli futbolculara verdiği yemeğe 24 futbolcunun yanı sıra, Kulüp Başkanı Habib Arslan ile yöneticilerden Mehmet Palalıoğlu, Aziz Aslan, Ömer Kapaklı, Koray Kürkçüoğlu ve
Mustafa Çanoğlu ve Teknik Direktör Mehmet Şahan katıldı. Yemekte takımla yakından ilgilenen İpekyol Sembol Ocakbaşı işletmecileri yaptıkları ortak açıklamada amaçlarının Şanlıurfa esnafı ile Şanlıurfaspor'u kaynaştırmak olduğunu söylediler.
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan İpekyol Sembol Ocakbaşı işletmecileri Ali Güçtekin ile İbrahim Saraç'a teşekkür ederek, "Şanlıurfaspor tüm Şanlıurfa halkının takımıdır. Bu kentte yaşayan herkesin takıma destek olmalarını bekliyoruz. Ali Güçtekin ile İbrahim Saraç'ın Şanlıurfaspor'a yaptığı bu jest ilimizdeki diğer esnafımıza örnek olur. Şanlıurfaspor'a iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. İpekyol Sembol Ocakbaşı bir akşam yemeği vererek Şanlıurfaspor'a desteğini esirgemiyorsa iş adamlarımızda
desteğini esirgememeli. Birlikten kuvvet doğar. Başta iş adamlarımız olmak üzere Şanlıurfalılar bize ne kadar çok destek olurlarsa takımda o kadar çok başarı elde eder. Şanlıurfaspor'un yapacağı başarı sadece futbolcuların teknik direktör ve yöneticilerin başarısı olmayacak. Tüm Şanlıurfa'nın başarısı olacaktır " dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 16:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?