4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da 2 imza

TFF 2. takımlarından Şanlıurfaspor, Mersin İdmanyurdu futbolcu Erdal'dan sonra Van Belediyesporlu futbolcu Yertek'le de anlaştı.

Şanlıurfaspor yönetimi şu ana kadar resmi olarak 2 futbolcuyla mukavele imzaladı. Yönetim Kurulu, iki futbolcu daha transfer edeceği ve görüşmelerin son aşamaya geldiği bildirildi. Yükselme grubunda mücadele verecek olan Şanlıurfaspor, Mersin İdmanyurdu'ndan transfer ettiği stoper oyuncu Erdal'dan sonra Van Belediyespor'dan da orta saha futbolcusu Yertek Eren Başaran'la mukavele imzaladı.

Yertek'in Tokatspor maçı öncesi Şanlıurfa'ya gelerek antrenmanlara başladığı bildirildi. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu bu iki futbolcudan sonra biri orta saha biri de forvet olmak üzere iki futbolcuyu daha transfer edeceklerini söyledi.

Transferin 3 Şubat'a kadar devam edeceğine dikkat çeken Şanlıurfaspor yönetimi, "Biz en baştan beri aynı şeyi söyledik. Sırf transfer olsun diye takıma transfer yapılmadı. Çok titiz bir çalışma yapıldı. İki futbolcuyla görüşmeler son aşamaya geldi. Tokatspor maçı öncesi hafta içersinde iki futbolcuyla daha mukavele imzalayacağız" dedi.

Bu arada, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ile Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Kanal A Televizyonu'nda Ümit Aktan'ın programına katılarak önemli açıklamalar yaptı. Şanlıurfaspor'un Bank Asya Lig'ine çıkabilmesi için gerekli ekonomik katkının sağlanması gerektiğine dikkat çekildi. Bu programdan sonra akşam saatlerinde NTV radyoda yine Ümit Aktan'ın hazırladığı programa katılan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise, "Yönetim Kurulunun isteğini ve talebini biliyoruz. Bu hafta içersinde Valimiz Nuri

Okutan'la da bir araya gelerek yönetimimizin sorununu çözümleyeceğiz. Başta Habib Arslan olmak üzere Şanlıurfaspor yönetimine yapmış oldukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor yönetiminin yapmış olduğu tüm çalışmalar kamuoyu tarafından taktirle karşılanıyor. 2 yıldır yönetime ekonomik anlamda her türlü desteği verdim. Takımımızın Bank Asya Ligine çıkabilmesi için yaklaşık 1 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu biliyorum. Bu hafta içersinde yapacağımız görüşmeler sonrası bu sıkıntıyı ortadan kaldırarak takımımızın Tokat deplasmanına rahat bir ortamda gitmelerini sağlayacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın bu yöndeki açıklamaları Şanlıurfa'daki spor kamuoyunda ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfaspor yönetimi ve Vali Nuri Okutan'ın Salı günü bu konuları ele almak ve sorunu çözmek için bir araya gelmeleri tahmin ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:10:00
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 20:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?