4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da 2 yeni transfer

TFF 2. LİG

Şanlıurfaspor, Çanakkale Dardanelspor'un stoper oyuncusu Volkan ile İzmirspor'un sol bek oyuncusu Uğur'u renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, iki futbolcuyla daha anlaşma sağladı. Sarı-Yeşilli ekip, Çanakkale Dardanelspor'un 23 yaşındaki genç futbolcusu Volkan Zemen ve İzmirspor'un 23 yaşındaki futbolcusu Uğur Özvardar'a 2 yıllık imza attırdı. Genç futbolcular kendilerini 2 yıllığına Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan Mukaveleyi Şanlıurfaspor Tesisleri'nde imzaladı. Kulüp Muhasibi Mehmet Cafer, her iki futbolcuyu da tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi. Şanlıurfaspor'la anlaştıkları için mutlu

olduklarını dile getiren Volkan Zemen ile Uğur Özvardar, hedeflerinin yeni sezonda Şanlıurfaspor'u Bank Asya'ya taşımak olduğunu söyledi. Şanlıurfaspor Muhasibi Mehmet Cafer ise, transfer ettikleri her iki futbolcunun kendilerini kanıtlamış olduklarını belirterek, "İnşallah bu futbolcularımız bizi Bank Asya'ya çıkarmaya yardımcı olacaklardır. Bunun içinde söz verdiler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:03:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?