5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da büyük sevinç

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta ligin bitimine 1 hafta kala 39 puanla grubu lider bitirmeyi garantileyen ve Play Off'a yükselen ilk takım olan Şanlıurfaspor'da büyük sevinç var.

Zorlu Malatya deplasmanına 2 bin taraftarıyla giden Şanlıurfaspor'da, bir önceki haftada iç saha maçında İskenderun maçına 30 bin taraftarın gelmesi Türkiye'de futbol otoritelerinin de dikkatini çekti.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Malatyaspor maçının zor geçtiğini belirterek, "Ancak işi buraya kadar getiren futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyorduk. Malatya maçının, özellikle ilk yarısında mükemmel bir futbol ortaya koydular. Haklı bir galibiyet aldık ve Play-off'a yükseldik. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden Play-off'a yükselen tek takım olarak Bölgemizi de en iyi şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, geç saatlerde kafilenin Şanlıurfa'ya giriş yaptığına dikkat çekerek, "Binlerce taraftarımızın da Karaköprü girişinde kafilemizi karşılaması bizi gerçekten duygulandırdı. Şanlıurfa kamuoyuna teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu olarak işimiz asıl şimdi başlıyor. Mevcut takımımıza bazı takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Aldığımız sonuçlarda bunun göstergesidir. 4 ayrı grubun en güçlü takımlardan oluşan grubun 4. grup olduğunu futbol

kamuoyu biliyor. Süper Lig tecrübesine sahip şehir takımlarıyla mücadele ettik. Biz Play-off'u çok istediğimizi belirtmiştik. Bu inancın bir zaferidir. Şanlıurfaspor bu sezon mutlaka Bank Asya Ligine yükselecektir. Play-off maçlarımızı da 30 bin taraftarımızın önünde oynayacak olmamız bizim için artı bir motivasyon olacaktır. Şanlıurfa deplasmanı her takım için çok zor geçecektir" diye konuştu.

ŞAHAN ÇOK MUTLU

Öte yandan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan ise, futbolcularını tebrik ederek, "Şehirde oluşan büyük atmosfer bizim bu başarımızda çok etkili olmuştur. Yönetim kurulumuz da sezon başından bu yana her konuda bizim yanımızda oldu. Çok iyi bir ortam vardı. Şanlıurfaspor Play-off'a çıkamazaydı gerçekten çok üzülürdüm. Bu başarıda emeği geçen herkese bende teşekkür ediyorum" dedi.

Teknik Direktör Mehmet Şahan, son haftayı grupta bay olarak geçireceklerine de dikkat çekerek, "Malatyaspor maçı sonrası futbolcularımızın tümüne izin verdik. Ocak ayının ilk haftasında Şanlıurfa'da bir araya geleceğiz. Daha sonra belirlenecek kamp yerine gideceğiz. Sezon başında bu takım doğru dürüst kamp bile yapamamıştı. Transferlerimizi son günde yapmıştık. Ancak şimdi durum çok farklı. Ekonomik anlamda da tüm gruplar içersinde en sorunsuz bir kulüp var. Yönetim kurulumuz futbolcuya ne söz verdiyse

yerine getirdi. Bu durum da elbette önemliydi. Eksik gördüğümüz yerlere yapacağımız bazı transferlerle çok iyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Play-off'da Bank Asya'ya çıkacak takımların başında Şanlıurfaspor gelmektedir. Şanlıurfa kamuoyu Takımın Bank Asya Ligine çıkarılması için elinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Şanlıurfaspor'un hedefleri gerçekten çok büyük. Ben de çok büyük hedefler düşünün Şanlıurfaspor'da görev yapmaktan son derece mutluyum" diye konuştu.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 11:59:00
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 14:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?