5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da büyük sevinç

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda Elazığspor'u mağlup ederek Play Off yolunda bir engeli daha geride bıraktı.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Elazığspor'un kaliteli bir ekip oluşuna dikkat çekerek "Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.

Kapaklı grupta ilk iki takımın Play Off'a yükseleceğini belirterek, "Sezon başından bu yana Şanlıurfaspor ilk kez lig ikinciliğini elde etti. Büyük bir fikstür avantajına sahibiz. Grubumuzda en büyük bütçeye sahip takım olan Şanlıurfaspor, kalan maçlarını da kazanarak amacına ulaşacaktır. Çok kaliteli ve kendini ispatlamış futbolcu kadrosuna sahibiz.

Yönetim olarak bizim spor kamuoyuna verdiğimiz Play Off sözünü mutlaka gerçekleştireceğiz. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfa Belediyespor engelini de mutlaka aşacağız. Her maçımızı ful sahada oynuyoruz. Taraftar, yönetim, futbolcu ve teknik heyet olarak inanılmaz bir kenetlenme var. Şanlıurfaspor olarak amaçlarımıza mutlaka ulaşacağız" diye konuştu.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Salı günü Ankara'da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile randevu alındığını kaydederek, "Bilindiği gibi 30 bin kişilik stadımız bitme aşamasında. Bugün Kulüp Başkanımız Habip Aslan, Yöneticiler Mustafa Dinç ve Mustafa Aslan ile birlikte Ankara'ya gideceğiz. TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Cenap Gülpınar, Bakan'la görüşerek Salı gününe randevu aldı. Ankara'da Sayın Bakanımızla 30 bin kişilik stadımızın son durumunu görüşeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 13:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?