4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da galibiyet sevinci

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da, dün kendi sahasında oynadığı Adana Demirspor maçında alınan 2-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Şanlıurfaspor'un dün oynadığı Adana Demirspor karşısında özellikle maçın ikinci yarısında ortaya koyduğu futbol, teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürdü. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan, Adana Demirspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, "Teknik direktörümüz Ekrem Al'ın göreve gelmesi ile dört maçta on puan topladık. Adana Demirspor karşılaşmasında özellikle oyuncuların kazanma azmi ve oynadıkları futbol yönetim kurulumuzu son derece memnun etmiştir. Adana

Demirspor maçının kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Buna göre gerekli olan tüm tedbirleri almıştık" dedi.

Futbolcuların performanslarının her geçen hafta daha iyiye doğru gittiğini vurgulayan Akarslan, galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini kaydetti.

Adana Demirspor galibiyetini geride bıraktıklarını artık deplasmanda oynayacakları Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Akarslan, takımda eksik veya cezalı futbolcunun olmadığını da sözlerine ekledi. Akarslan ayrıca, taraftarların iç sahadaki maçlarda takıma gereken desteği vererek, Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nun dolması gerektiğine de değindi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 16:44:00
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 23:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?