5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da galibiyet sevinci

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da pazar günü oynanan Mardinspor maçında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, ligde son 2 maçta alınan 6 puanla takımın Play-off yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Kapaklı, Mardinspor maçında alınan 3 puanla Play-off'a katılma yolunda önemli bir engelin daha aşıldığını belirterek şunları söyledi:

"Şanlıurfaspor olarak fikstür avantajımızı da en iyi şekilde kullanacağız. 3 hafta sonunda takımımızın liderlik koltuğunu devralacağına inanıyoruz. Maçlarımız zor geçiyor. Bunda en büyük faktör rakiplerimizin Şanlıurfaspor'a karşı inanılmaz konsantre olması. Gruptaki tüm takımlar içinde en iyi kadroya sahip olan takım Şanlıurfaspor'dur. Gerek transfer bütçesi gerekse grupta şehir olarak Şanlıurfa'nın büyük potansiyele sahip olması nedeniyle her takım Şanlıurfaspor maçına doğal olarak daha iyi konsantre oluyor. Futbolcu ve teknik heyetimizde bu gerçeği bildiği için her maça daha fazla önem gösteriyor. Şu anda tüm 2. Lig takımları arasında her maçı en fazla taraftar topluluğuyla takip edilen Şanlıurfaspor'da amacımıza mutlaka ulaşacağız" dedi.

Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, yapımı son aşamaya gelen 30 bin kişilik yeni stadyumla ilgili olarak da, "Spor kamuoyu yıllardır yeni stadın bitmesini bekliyor. 30 bin kişilik statta saha zeminiyle ilgili problem yok. Çim futbol oynamaya elverişli Skorbod, koltuklar, çevre düzenlenmesi gibi eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. 30 bin kişilik stada siyasi irade biraz ilgi gösterse tüm eksiklikler 2 hafta içerisinde tamamlanır ve Şanlıurfaspor taraftarları özlemle beklediği stadyumuna kavuşmuş olur. Stadyumun temeli 1992 yılında atılmıştı. Stadın temeli atıldığında yeni dünyaya gelen bir çocuk şu anda 16 yaşına gelmiş durumda. Kayseri'nin yeni stat inşaatı ve bitirilme süreci göz önünde bulundurulursa bu 16 yıllık süreç Şanlıurfa'da yaşayan ve bu tarihlerde görev yapan herkesin ortak suçudur. 16 yıllık stat özleminin artık bitmesini istiyoruz. 30 bin kişilik stadyumu doldurabilecek bir potansiyele sahip Şanlıurfa'da stat komedisi ve trajedisinin bitmesini istiyoruz. Başta Şanlıurfa Valisi olmak üzere Hükümetin ve Şanlıurfa milletvekillerinin bu konuya gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 15:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?