5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da hazırlıklar sürüyor

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor pazar günü Gaziantep deplasmanında GASKİSpor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

GASKİSpor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor mutlak 3 puan alarak kente dönmeyi amaçlıyor. Antrenmanları yakından takip eden Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habib Arslan, "Geçen hafta Malatya'da 1-0 galip olmamıza rağmen maçın 75. dakikasında talihsiz bir gol yiyince kente 1 puanla döndük. Takımın başına yeni gelen teknik direktörümüz Mehmet Şahan'ın Pazar günkü müsabakadan komşu takım GASKİ'den puanla döneceğine inanıyoruz. Şanlıurfaspor'un başarısı için yönetime talip olduk. Urfaspor önümüzdeki 3 yıllık zaman zarfında mutlaka hakettiği Süper Lig'e gelecektir. Şanlıurfalı hemşerilerimiz ve spor kamuoyu da biliyorlar ki, biz bu takımı tüm imkansızlıklar içerisinde borçlu bir şekilde devraldık. Zaten bu sıkıntılar yaşanmasaydı; Şanlıurfaspor bugün ligde daha farklı bir yerde olacaktı. Kadromuz yinede güçlü bir takım ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız takıma güveniyoruz. Kalıcı gelir anlamında ki projelerimiz de onaylandıktan sonra Urfaspor'un daha iyi yerlere geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Şanlıurfasporlu futbolcular, Teknik Direktör Mehmet Şahan nezaretinde kulüp tesislerinde GASKİSpor maçının hazırlıklarını ısınma hareketleri ve top çalışmasının ardından yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Teknik Direktör Şahan, "Zor bir maç olacak ama kazanmak istiyoruz. Malatyaspor deplasmanında kaybettiğimiz 2 puanı, GASKİ karşılamasında telafi edeceğiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. GASKİ müsabakası bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Rakip takımı yakından tanıyorum. Gruptaki iddiamızı devam ettirmek için mutlaka bu maçı kazanıp başarı grafiğimizi yükseltip liderle aramızdaki puan farkını düşürmeyi amaçlıyoruz. İnşallah galip gelmemiz halinde grupta avantaj elde edeceğiz. Taraftarlarımızın Gaziantep deplasmanın da yanımızda olmasını diliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 16:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?