3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da liderlik sevinci

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden ve sahasında Çorumspor'u 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'da, liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, yaptığı açıklamada, alınan 3 puanın kendilerini sevindirdiğini söyledi. Kapaklı, maçta 2-0 öne geçmelerine rağmen daha sonra yenilen golle takımın strese girdiğini kaydetti. Kapaklı, "Takımımız deplasmanlarda daha rahat oynuyor. İç saha anlamında 3 puan problemi vardı. Çorumspor karşısında çok iyi oynadığımızı söylememiz mümkün değil. Bizi sevindiren alınan 3 puandır. Şanlıurfaspor olarak Bank Asya'ya çıkmaya inanmış bir camiamız var. Şanlıurfaspor'a gösterilen büyük ilgi ve destek artarak devam edecek gibi görünüyor. Bize düşen de herkesin beklentisine cevap verebilmektir" dedi.

Bundan sonraki tüm maçlarının final havasında geçeceğini kaydeden Ömer Kapaklı, "Cumartesi günü de İzmir'de Göztepe ile karşılaşacağız. Bu grupta her takım birbirini yenebilecek güçtedir. Göztepe'nin de iyi bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Lige iyi başlangıç yapamadılar. Ancak Şanlıurfaspor olarak biz her maçı kazanmak durumundayız. İzmir maçına da galibiyet için gideceğiz. Liderliğimizin devam etmesi için bu zorlu müsabakadan da 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Takımda müthiş bir ortam oluştu. Pazar günkü maçta 25 bin taraftarımız stada gelerek takımını destekledi. Kendi sahamızdaki maçlarda her maç 25 bin taraftarın stada gelmesi gerçekten çok büyük bir olay. Her maçı 25 bin taraftara oynayan bir takım Bank Asya'ya çıkmayı hak etmiştir. Stadı dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan ise, Çorumspor'u yenmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Takım kaptanı Murat Özkan ile kaleci Armağan'ın maç içerisinde sakatlanmasına da üzüldüklerini ifade eden Şahan, iki oyuncunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Şahan, çekilecek MR'dan sonra durumlarının netlik kazanacağını, ancak yapılan ilk tespitlere göre bu futbolcuların Göztepe maçında yer alamayacaklarını belirtti. Haftayı lider tamamladıklarını belirten Şahan, "İster istemez her takımın hedefi lideri yenmek olacak. Biz Bank Asya yolunda uzun bir maraton içinde olduğumuzu biliyoruz. Mühim olan ligi sonunda ilk iki sırada bitirebilmek. Mevcut kadromuz ve şehirdeki büyük istek bu başarıyı getirecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 14:08:02
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 00:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?