4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da Nihat İşçi üzüntüsü

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Şanlıurfaspor'da yönetim kurulu iki yıldır birlikte çalıştıkları yönetim kurulu üyesi Nihat İşçi'yi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyor.

Eski Kuyumcular Odası Başkanı da olan Nihat İşçi, Şanlıurfaspor Yönetimi'nde aktif görev yapıyordu. Şanlıurfaspor'un kamp çalışmaları ve deplasman maçlarına çoğu kez Şanlıurfasporlu futbolcularla birlikte giden Nihat İşçi'nin cenazesi törenine başta Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan,Yardımcıları ve Şanlıurfaspor'lu tüm futbolcular katıldı. Çok sayıda Şanlıurfalı'nın katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninden sonra Şanlıurfaspor kulübü'nde bir araya gelen yönetim kurulu toplantı sonrası bugün yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Yaşamını kaybeden Nihat İşçi gerçekten çok değerli, karakterli, mükemmel bir şahsiyete sahipti. 15 kişilik yönetim kurulumuz içerisinde tüm arkadaşlarımız tarafından fikirleri sürekli dikkate alınırdı. Kendisinin en büyük isteği bu sezon Şanlıurfaspor'un Bank Asya 1. Lig'e çıkmasıydı. Gerek yönetim kurulumuz, gerekse takımımız her maçını rahmetli Nihat İşçi için ayrıca motive olacak ve kendisinin arzusunu yerine getirmek için hepimiz elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bundan sonra yapacağımız her

yönetim kurulu toplantısında mutlaka Nihat İşçi'nin yeri belirgin olacaktır. Kulübümüz Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçı nedeniyle bu durumu Futbol Federasyonu'na bildirmiş olup, takımımız sahaya siyah bant çıkarak çıkacaktır. Ayrıca Nihat İşçi için hazırlanan pankratta yine alınan izinle maça futbolcularımız bu şekilde çıkarak 30 bin kapasiteli Stat da sporseverlerle birlikte Nihat İşçi kardeşimizi bir kez daha anmış olacağız. Başta spor kamuoyu olmak üzere tüm

Şanlıurfa'nın başı bir kez daha sağ olsun. Şanlıurfa çok önemli bir şahsiyetini maalesef kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır"

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 14:44:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 16:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?