3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da sessiz bekleyiş

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda ilk maçı Cumartesi günü saat 13.30'da Tokatspor'la yapacak olan Şanlıurfaspor'da yönetim kurulu sessizliğini koruyor.

Yeni transferler ve haftaya yapılacak forvet futbolcunun transfer taksiti ve primlerin toplam tutarı 1 milyon TL'yi buluyor. Şanlıurfaspor Yönetimi bu yönde Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir araya gelerek bu sorunları ayrıntılarıyla iletecek.

Şanlıurfaspor yönetiminin bu konudaki sesiz bekleyişi devam ederken, Şanlıurfaspor'a gönül verenler özellikle Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın bu konuda somut bir adım atmamasına hayret ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın geçen akşam Güneydoğu TV'de yaptığı açıklama sporseverler arasında tam anlamıyla şok etkisi oluşturdu.

Şanlıurfaspor yönetimi, ekonomik anlamda girişim yaparken, kendilerine "Nasılsa belediyenin her türlü desteği var" gibi yaygın bir düşünce söz konusuyken, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da "Bu takımın tek sahibi belediye mi ? O zaman adını Şanlıurfa Belediyespor koyalım" demesi büyük bir talihsizlik olarak nitelendirildi.

Şanlıurfaspor'un Bank Asya Ligi'ne çıkmasını arzulayan sporseverler, "Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın daha önceki yönetimlere yaptığı ekonomik katkıyı bu yönetime yapması bile yeterli. Son dönemdeki bu gelişmelere bir anlam veremiyoruz" dediler.

Şanlıurfaspor kafilesi bu sabah erken saatlerde Tokatspor deplasmanına giderken, yeni transferlere ödenmesi gereken transfer taksitleri ile futbolculara daha önceden verilen primler de ödenmedi.Konu ile ilgili Şanlıurfaspor'dan hiçbir yönetici bu konuda açıklama yapmadı. Bazı yöneticiler, "Pazartesi gününü bekliyoruz. Kamuoyu her konuda bilgi sahibi olacak. Gönül isterdi ki, Tokatspor maçı vaat edilen ödemeler yapılmış olsaydı" demekle yetindiler.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:14:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 23:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?