5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da tek hedef galibiyet

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden ve pazar günü deplasmanda Van Belediyespor'la karşılaşacak olan Şanlıurfaspor kafilesi, bugün yapacağı antremandan sonra yarın sabah Van'a hareket edecek.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü ve kafile başkanı Ömer Kapaklı , Adıyamanspor'dan alınan 3 puanla takımın Play Off iddiasını devam ettirdiğini ifade etti.

Kapaklı, "Van'da rakım ve hava şartlarını da dikkate alarak takımımızı cuma gününden Van'a götürüyoruz. Cumartesi günü de tüm yönetici arkadaşlarımız ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba özel bir otobüsle pazar günü oynanacak maç nedeniyle Van'a gelecekler.

Grubun en kaliteli futbolcularına sahip olan Van Belediye-Şanlıurfaspor maçı futbolseverler tarafından zevkle izlenecek bir müsabaka olacak. İlk yarıda rakibimizi 2-0 mağlup etmiştik. Van Belediyespor kafilesini de en güzel şekilde Şanlıurfa'da ağırlamıştık. Van Belediyespor'un yönetiminde Şanlıurfaspor kafilesine gereken ev sahipliği yapacağına inanıyoruz. Şanlıurfa olarak takımımızın Play Off'a çıkabilmesi için birlik-beraberlik ve tam anlamıyla bütünlük içersindeyiz" dedi.

Adıyamanspor maçında takımın sahada 10 kişi kalmasına rağmen muhteşem bir futbolla 3 puanı almasını bildiğini belirten Kapaklı, şöyle devam etti: "Futbolcularımızın aynı güzel futbolu Van'da da ortaya koyacaklarına inanıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız yönetim gibi bu işe inanmış durumdalar. Kırmızı kart cezalısı Önder ile sarı kart cezalısı Sabri bu önemli karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ancak Şanlıurfaspor olarak geniş ve birbirinden kaliteli futbolculara sahibiz. Van Belediyespor maçına mutlak galibiyet için çıkacağız."

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, bu zorlu maça Şanlıurfa'dan taraftar götürmeyeceklerini söyledi. Kapaklı, grupta en uzun deplasman olan Van'daki yolun uzaklığı ve olumsuz hava şartlarını dikkate alarak yönetim olarak bu önemli maça taraftar götürmeme kararı alındığına dikkat çekti.

Grupta her takımda parasal sorun olmasına rağmen Şanlıurfaspor Yönetimi olarak futbolcuların tüm alacakları, maç başı ücretlerinin zamanında ve eksiksiz ödeme yapıldığına dikkat çeken Ömer Kapaklı, "Şu an itibariyle Şanlıurfaspor'da hiçbir futbolcumuzun tek kuruş alacağı yoktur. Kurumsallaşan bir takım olan Şanlıurfaspor'da amacımız aylık geliri arttırmaktır. Yıl sonuna kadar Şanlıurfaspor yönetimi olarak her ay aylık gelirimiz net 60 bin YTL olacaktır. Bu gelir iki ayrı halı saha, lokanta, gayrimenkul kiralarıdır. Bu demirbaşlar kulübümüz aracılığıyla Şanlıurfaspor Vakfı'na aktardığımız oradan da Şanlıurfaspor'a kanalize ettiğimiz kalıcı gelirlerdir. Bu sezon İDDİA gelirlerinden yararlanamadık.

Geçmiş yönetimden kalan hacizlere gitmektedir. Ancak önümüzdeki sezondan itibaren her ay ortalama 100 bin YTL de İDDİA'dan gelecek para ile Şanlıurfaspor'un her ay düzenli olarak 200 ile 300 bin YTL bir geliri olacaktır. Bank Asya ve daha sonra Süper Ligde mücadele edebilme adına en büyük amacımız Şanlıurfaspor'u tıpkı Şanlıurfa Belediyesi gibi kurumsallaştırıp, hiç kimseden parasal katkı beklemeksizin aylık düzenli gelirlerle Şanlıurfaspor'u futbolda da hak ettiği 1. Lige çıkarabilme gayreti içersindeyiz.

Yönetim Kurulumuz içersinde Şanlıurfa'nın en etkin sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanlarının olması, Kulüp Başkanımız Habip Aslan'ın aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı olması ve çok yoğun bir çalışma temposunda olmasına rağmen Van'da bile bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı olan Ahmet Fakıbaba'ya sahip olmamız nedeniyle Şanlıurfaspor en kötü ihtimalle 5 yılda çok büyük hedeflere ulaşacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 13:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?