5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da transfer

TFF 2. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, dış transferde Kardemir Demir Çelik Karabükspor'dan Necati Demirkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habip Arslan, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, TFF Başkanı Hasan Doğan'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Bugün Türk futbolu için üzücü bir gün. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı kaybettik. Gerek başkan vekilliği, gerekse kısa süren başkanlığı sırasında yaptığı çalışmalarla ve kişiliğiyle çok üstün bir insandı. Tüm futbol camiasının başı sağolsun" diye konuştu.

Güçlü bir ekip kurmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Arslan, 11 yeni oyuncu transfer edeceklerini, 6 oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti. Teknik direktörleri Mustafa Çapanoğlu'nun çok başarılı bir teknik direktör olduğunu ve çok iyi bir takım kurduğunu söyleyen Başkan Arslan, "Şanlıurfalı hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmazsa, önümüzdeki 3 yıl içerisinde neler yapacağımızı göreceksiniz" dedi. Başkan Arslan, yeni sezonda tribünlerde küfür ve şiddeti kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.

Şanlıurfaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Necati Demirkan ise, "Şanlıurfaspor'u iyi bir takım olduğu için tercih ettim. Hedefim Şanlurfaspor'u en iyi yere taşıyıp, kendi önümü de açmak" diye konuştu.

Demirkan, takımda uyum sorunu yaşamayacağına inandığını söyleyerek, "10 Temmuz'da Nevşehir'de kampa gideceğiz. Yaklaşık 15 gün sürecek kampta birbirimizle iyi kaynaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 15:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?