5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'da yüzler gülüyor

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, pazar günü sahasında lider İskenderun Demir Çelikspor'u mağlup ederek 3 puanın sevincini yaşıyor.

Bugüne kadar deplasmanda yenilgi yüzü görmeyen ve 4 maçta 4 galibiyet alan İskenderun Demir Çelikspor ilk deplasman yenilgisini Şanlıurfaspor karşısında aldı. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan maçta güçlü rakibini 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'da iyi bir oyunla elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Karşılaşmada oyuncuların gösterdiği performanstan son derece memnun olduklarını belirten Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Şanlıurfaspor'un guruptaki her takımı yenebilecek bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Kapaklı, takıma sahip çıkılması çağrısını da yineleyerek, "Lider İskenderun Demir Çelikspor ile kendi sahamızda yapacağımız maçı mutlaka kazanmak zorundaydık. Futbolcularımız ortaya koydukları futbol ile üç puanı hak ettiler. Bu galibiyetle Şanlıurfaspor olarak Play-Off iddiamızı sürdürmüş olduk. Pazar günkü maçta taraftarlarımız gerçekten muhteşemdi. Şanlıurfaspor yönetimi olarak maç süresince takıma destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde Mardinspor maçı var. Yine kendi sahamızda karşılaşacağımız bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. İskenderun Demir Çelikspor maçı için Şanlıurfa'ya gelen Urfa'nın yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'e özellikle teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde Urfalı sanatçı Zekeriya Ünlü'nün Şanlıurfaspor'a olan yakın ilgisi yönetim olarak bizi fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.

Play-Off öncesi ligde 9 maçlarının olduğunu kaydeden Kapaklı, "Kendi sahamızda 5 maçımız var. Şanlıurfaspor olarak 9 maçı da kazanma arzusundayız. Futbolcularımız bu galibiyetleri elde edebilecek potansiyele sahip. Şanlıurfaspor yönetimi olarak bir yanda kurumsallaşmaya büyük önem verirken, diğer yandan da geçen yönetimden bize kalan borçları ödeme çabasındayız. Amacımız sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'a her ay en az 150 bin YTL kalıcı gelir sağlayabilmektir. Özellikle Şanlıurfa Belediyesi'nin katkılarıyla kalıcı gelir elde etme yolunda önemli aşamalar kaydettik. Ekonomik anlamda Şanlıurafspor'a Sayın Valimiz başta olmak üzere Şanlıurfa'daki kuruluşları gerekli ilgiyi göstermelerini istiyoruz. Şanlıurfaspor'un Play-Off'a çıkması halinde takıma bir şekilde ilgi gösterileceğine inanıyoruz. Ancak mühim olan bu zor şartlarda yönetime özellikle ekonomik anlamda katkı sağlanabilmesidir. Yönetim kurulu olarak biz ilgili mercilere her defasında giderek kulübün yapısı ve genel durumu hakkında ayrıntılı bilgi vermemize rağmen şuana kadar Şanlıurfa Belediyesi'nin dışında yönetim kuruluna maalesef gerekli katkının sağlanmadığını özellikle belirtmek istiyoruz. Şanlıurfa nüfus şehir ve yakında hizmete girecek 30 Bin kişilik stadyumuyla Bank Asya'da mücadele etmesi gereken takımların en önünde yer alması gerekiyor. Yönetim Kurulu olarak bu bilinçle hareket edip tüm kamuoyunun öncelikli beklentisi olan Play-Off yolunda engelleri tek tek aşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?