5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'dan başkana ziyaret

Pazar günü deplasmanda Van Belediyespor'la karşılaşacak olan Şanlıurfaspor kafilesi, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret ederek, Başkan Fakıbaba'ya üzerinde "Ahmet E. Fakıbaba" yazılı 63 numaralı Şanlıurfaspor forması ve 1 adet futbol topu hediye etti. 

TFF. 2 Lig 5. Grupta mücadele veren Şanlıurfaspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Van deplasmanı öncesinde moral bulmak amacıyla Belediye Başkanı Fakıbaba'yı makamında ziyaret ederek Van'dan mutlak galibiyetle dönme sözü verdiler. 


Şanlıurfaspor'un gerek deplasman gerekse de iç saha maçlarını takımı hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Fakıbaba, Van Belediyespor ile oynanacak maçı izlemek için Van'a gideceğini bildirdi. Mutlak galibiyet parolası ile Van Belediyespor maçına çıkacaklarını kaydeden Başkan Fakıbaba, "İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz Şanlıurfaspor kafilesinin şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini iyi biliyoruz. Grupta en iyi takımların başında geliyoruz. Diğer takımlara göre daha iyi imkanlarımız var. Avantajlarımızı iyi kullanarak hedeflediğimiz konuma en kısa sürede geleceğiz. Şunu asla unutmamalıyız; istendiği takdirde olmayacak bir şey yoktur" dedi. 

Yöneticilere, teknik heyete ve futbolculara Van deplasmanı öncesinde başarılar dileyen Başkan Fakıbaba, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.
Van Belediyespor'dan mutlak puan almak zorunda olduklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Şahan, Şanlıurfaspor'a gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, bu mutluluğu daha iyi bir grafik çizerek göstermek istediklerini söyledi. Teknik Direktör Şahan, "TFF 2.Lig 5. grubunda çok önemli müsabakalara tanık oluyoruz. Şanlıurfaspor olarak Play-Off'a kalma mücadelesinde emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda özellikle Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Kulüp Başkanımız Habib Arslan ve şahsında tüm yöneticilerimizden, özellikle taraftarlarımızdan büyük destek ve ilgi görüyoruz. Umarım gösterilen bu sevgiye layık olacak başarılar elde ederiz" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Fakıbaba'ya üzerinde "Ahmet E. Fakıbaba" yazılı 63 numaralı Şanlıurfaspor forması ve tüm futbolcuların imzalarının yer aldığı 1 adet futbol topu, Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Palalıoğlu ve Şanlıurfaspor Takım Kaptanı Oğuz takdim etti. Başkan Fakıbaba hediyelerden dolayı Şanlıurfaspor kafilesine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 13:02:11
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 13:43:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?