3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'u sevindiren destek

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'ndaki 3. hafta müsabakasında Ankara'da Etimesgut Şeker Sporla karşılaşacak olan Şanlıurfaspor'da işadamlarından gelen destek sevinçle karşılandı.

Gapgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Milletvekili Vedat Melik'in Şanlıurfa kafilesine gidiş geliş uçak biletlerini karşılamasını, yine Şanlıurfalı işadamı Emin Kaya'nın Ankara'daki iki günlük otel masraflarını karşılaması yönetimde ve Şanlıurfaspor camiasında sevinçle karşılandı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan yaptığı açıklamada özellikle bu ekonomik dar boğazda mücadele etmeye çalışan Şanlıurfaspor'a işadamlarının vermiş olduğu bu desteğe teşekkür eti. Arslan, "Vedat Melik ve Emin Kaya bu

duyarlı yaklaşımdan dolayı Şanlıurfaspor yönetimi olarak teşekkür ederiz. Zorlu Ankara seyahati öncesi iş adamlarımızın vermiş olduğu bu destek takımı motive etmiştir. İnşallah bizlerde Şanlıurfa Spor olarak Şanlıurfa kentine yakışır bir sonuçla kente dönerek taraftarlarımızı sevindiririz. Vedat Melik ve Emin Kaya'nın bu güzel davranışının örnek olmasını dileyerek bir kez daha teşekkürlerimi bir borç biliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 13:11:04
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 20:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?