5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfaspor'un çıkışı devam edecek

VALİ NURİ OKUTAN'DAN ŞANLIURFASPOR DEĞERLENDİRMESİ

Şanlıurfa'da 30 bin kişilik stadyumda oynanan Şanlıurfaspor ile İskenderun Demir Çelik Spor arasındaki karşılaşmayı tribünden izleyen Vali Nuri Okutan, "Şanlıurfaspor için yapılan çalışmalarda sağlanılan en büyük başarı; maddi boyutun ötesinde birlik ve beraberlik ruhunun ortaya çıkarılmasıydı" dedi.

Büyük bir dikkat ve heyecan ile maçı Kulüp Başkanı Habib Arslan ile birlikte izleyen Vali Nuri Okutan, maç sonrası "Şanlıurfa seninle gurur duyuyor, büyük vali" tezahüratları eşliğinde tribünleri selamladı. Habib Arslan ile birlikte taraftarı selamlayan Okutan, futbolcuları da verdikleri mücadele ve aldıkları galibiyetten dolayı tek tek kutladı.

Galibiyet sevincini yaşatan yönetime ve futbolculara teşekkür eden Vali Nuri Okutan, stadın yapımında ve açılmasında emeği geçen herkese de şükranlarını sundu. Vali Okutan, Şanlıurfaspor'un aldığı galibiyetin anlamlı olduğunu belirterek, "Ben bu heyecanın ve Şanlıurfaspor'un çıkışının devam edeceğine gönülden inanıyorum. Şanlıurfa'da spora olan ilgiyi bu maçta gördük. Tribünlere taraftar sığmadı. Takımlarını yalnız bırakmayan ve gönülden destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfaspor'a yapılan maddi yardımın ötesinde manevi yardımın anlamlı olduğunu vurgulayan Vali Nuri Okutan, şehrin dinamiklerinin harekete geçtiğini ve Şanlıurfaspor ile sağlanılan birlik ve beraberlik ruhunun ortaya çıktığını söyleyerek, "Yapılan çalışmalarda Şanlıurfaspor için yapılan maddi yardımın ötesinde sağlamış olduğumuz en büyük başarı toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır" diye konuştu.

VALİ NURİ OKUTAN'DAN ŞANLIURFASPOR DEĞERLENDİRMESİ
VALİ NURİ OKUTAN'DAN ŞANLIURFASPOR DEĞERLENDİRMESİ
VALİ NURİ OKUTAN'DAN ŞANLIURFASPOR DEĞERLENDİRMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 13:14:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 19:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?