5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Saraç'tan Fakıbaba'ya teşekkür

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında kentin Eyyüpnebi Mahallesini gezdi.

AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Adil Saraç ve SP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Ay ve beraberindeki belediye birim amirleri ile birlikte Eyyüpnebi Mahallesini gezen Başkan Fakıbaba, gezi sırasında tespit ettiği aksaklıkları bizzat kendisi not aldı.

Beraberindeki belediye meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı M. Emin İzol ve belediye birim amirleriyle birlikte sabah saatlerinde Eyyüpnebi Mahalle Muhtarlığına geçen Başkan Fakıbaba, Mahalle Muhtarı Ahmet Zamur birlikte mahalle sakinlerini dinledi. Gezi sırasında zaman zaman mahalle sakinleri ile sohbet eden Belediye Başkanı Fakıbaba'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eyyüpnebi Mahalle gezisi sonrasında izlenimlerini aktaran AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Adil Saraç, Belediye Başkanı Fakıbaba ile birlikte Eyyüpnebi Mahallesine düzenledikleri gezinin oldukça faydalı geçtiğini belirterek, Fakıbaba'ya gösterdiği duyarlıktan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Saraç, "Eyyübiye bölgesinde temizlik ve ilaçlama konusunda vatandaşlarımız bize bazı şikayetler iletmişlerdi. Bizde bu şikayetleri Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında gündeme getirmiştik. Bunun üzerine Başkan Fakıbaba bu bölgeye bir gezi düzenleyeceğini ve bu geziye bizim de katılmamız gerektiğini ifade etmişti. Bu davet üzerine kura usulüyle bir bölge belirledik, Eyyüpnebi Mahallesine düzenlediğimiz gezide temizlik faaliyetlerinin iyi aşamada olduğunu ancak bazı kısımlarda ilaçlamada sıkıntı yaşandığını tespit ettik. Başkanımız Fakıbaba'ya gösterdiği duyarlıktan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Saadet Partili Belediye Meclis Üyesi İbrahim Ay ise, Başkan Fakıbaba'nın her gün rutin olarak gerçekleştirdiği mahalle gezilerinden birine konuk olduklarını gezide tespit edilen aksaklıkların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı konusunda bir endişe duymadıklarını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 16:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?